SAİK Yönetimi 21. aylık Olağan Toplantısı



SAİK yönetimi 21. aylık olağan toplantısını Ankara’daki TOBB binasında gerçekleştirdi.

TOBB SAİK yönetimi 21. aylık olağan toplantısını Ankara’daki TOBB merkez binasında gerçekleştirdi. Toplantıda sektörün önemli gündem maddeleri tartışıldı.

TOBB SAİK yönetimi 21 Mayıs 2020 tarihinde Ankara’daki TOBB binasında Mayıs ayı toplantısını gerçekleştirdi. COVID-19 salgın sürecinin başından bu yana toplantılarını video konferans ile yapan SAİK bu kez toplantıyı tüm üyeler, sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde fiziki olarak Ankara’da gerçekleştirdi. Toplantının önemli gündem maddeleri aşağıdaki şekilde sıralandı:

9 Mayıs 2020 tarihinde Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından çıkarılan “Sigortacılık Kapsamında Değerlendirilecek Faaliyetlere, Tüketici Lehine Yapılan Sigorta Sözleşmeleri İle Mesafeli Akdedilen Sigorta Sözleşmelerine İlişkin Yönetmelik” toplantının ana gündem maddesi oldu. Toplantıda hem 20 Mayıs tarihinde Hazine ve Maliye Bakanı ile yapılan video konferans hem de SAİK sonrası Hazine Sigortacılık Müdürlüğü Bürokratları ile yapılacak ilgili yönetmelik konulu önemli toplantıya yönelik stratejik ve detaylı istişareler yapıldı.

İhtiyacınıza en uygun sigorta seçeneklerini en iyi fiyat garantisi ile almanızı sağlıyoruz.